faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Friday, July 1, 2011

maddi jane..kakde & izmel azim

>>assalamualaikum n monin u olss...! _ala-ala gediks gitu_

>>hehhehe...tgk tjuk kwn2...tgk tajuk...
>>apekah kaitan 3 orang nie??
>>meh laa ak story even mende nie x penting pon..
>>saje nak sedekah kuliah pagi kat u ols..huhuhu


>>ekceli laa kan..
>>semalam ber'BLOGJALAN' kat bloggers2 sekalian....
>>mne aku jumpe url blogspot aku tekan...
>>xkisah laa ku jumpe kat bucu skrin ke,tbe muncul ke, fb ke n mcm2 tmpat lg laa...

>>then ak tersinggah kat 1 blog nie...dy punye lagu blog menjerut tangkai ulu limpa aku..-saje bg tragis skit..
>>sedapp...layan..
>>n tbe2 kotak memori ak ckp 'mcm penah dgr lagu nie..tp dimana ya?'-ala2 yassin ckit-

>>ak pon follow dek non nie then aku tanpa malu di jari taip 'salam..awk..sy nk tajuk lagu nie bleh?'

>>then pagi nie aku on9 je kat Cbox aku si dek non nie balas....
>>Lagu , MaddiJane : Rolling in deep (: thanks . dah follow balek....

>>ayat belakang tu abaikan..huhuhu

>>dgn sepantas kilat aku bukak 4shared n DL lgu tu...tp sapekah MADDI JANE??

>>taip lak kat google images..n aku dpt nie..


>>comam (comel + geram) sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>then tbe2 skali lagi kotak memori aku bermonolog...mcm penah tgk dak kecik nie...
>>kotak memori aku pon mngawal jemari di mouse mencari dr mne aku penah tgk dak kecik nie...
>>ya jumpa!!
>>dr entry beliaw laa saya terlihat ini budak kecik...
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~




>>so laa nie saya nak credit topup (byar guna duit kowank ek..ak taip je) kat

IZMEL AZIM (NO PICTURE)

N

KAK DE (MY KAZEN YANG MUSTAHIL LAA KALO NO PICTURE.. :p)

sebab bg saya berkenalan ngan MADDI JANE yang cute miut tiut ciut..huhuhuhu

4 comments:

  1. hohooo!! ape lak letak gambor koi x semenggah! :p

    ReplyDelete
  2. oke what...koi ske nengok..natural je...

    ReplyDelete
  3. tak sangke baru perasan faa tag izmel ;D

    ReplyDelete

superb komen-ngomen