faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Tuesday, February 15, 2011

kalo dah benci kenapa PERLU aku risau??!

>>ARRRR!!
>>geram geram!!
>>tadi aku ade post sumtink kat fb aku...
>>then xsampai beberapa minit aku dpt komen n like dr seseorang yg aku rase cam segan nak remove dy dr friends aku...
>>tapi aku x sure laa dy or anak dy guna fb dy utk komen wall ak..
>>sebab komen dy cam xde kna mngena...
>>aku hanya mampu senyum x iklas...
>>waaa gi mana nie...dy x bersalah...
>>yg bersalah anak dy.....hamzaid!
>>tapi bile dy komen or wat sumtink kat wall aku,
>>aku jd ingat kat anak dy..
>>n bile aku ingat anak dy, aku cari anak dy kat family dy..
>>n bile aku da jumpe fb anak dy, aku jadi nyampah ngan gambar meluat,disgusting,xsenonoh,bajet dy sowank je ade awek,ngokngek anak dy...
>>bile aku dah mnyampah, mood aku pon larik!
>>bile mood aku larik aku ngantok..
>>bile aku ngantok, aku nak tidoo!
>>n bile aku tido.........AKU MIMPI D.I.A!(TULISAN MERAH MELAMBANGKAN -AKU BENCI ITU!-)
>>huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(
>>patot x aku remove nie??
>>she's my ex's ummi..
>>X suka situasi nie.....................


contengan biru itu nama ummi dy..
gambar yg dibulat itulah ummi dy..






----------------------------->hati berbisik~~buat bodo sudey..~~

5 comments:

  1. AWAT NI FAA?
    malam ni aku call kau.

    ReplyDelete
  2. ok ok...

    tenks yunk..

    huhuhuhu..ko komen tros sebak ak....

    ReplyDelete
  3. woih koi da tgk fb dyer...
    burok gler awek dyer...
    aok lg lawo...
    xyah sdey2...
    rilek suda...
    :)

    ReplyDelete
  4. angah:: huhuhuhu....koi taw tue..(muka agak vangga) ngeh ngeh..

    cah::ayobbb!!xtaw..

    ReplyDelete

superb komen-ngomen