faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Tuesday, April 3, 2012

moga cepat sembuh!


Haa..punye laa lama aku x hapdet blog kan? Hehe. Sabor yea..nanti kalo ade cuti panjang, aku masak2, aku post entry resepi kat sini. Aku ni pon dah gian gile xmasak2 nie.

BTW ni laa aku nak perkenalkan classmates baru aku. 22 org (sorang tukang snap picture). HM2213B. So kenapa kitaorang bergambar kat spital nih? Ni nak story nie...

Al-kisahnya, salah sorang dr 3 jejaka lam clas aku ni, Kamal namanye, accident dlm toilet umah dia. Tu yg baju ijau tu. Dari cite yg aku dgr, dia tergelincir dlm bilik air then dia pegang sinki tp sinki tu jatuh n pecah n serpihan sinki tu belah lengan dia. Alaa lengan yg kat tmpat doctor slalu cucuk tu. Haa kat situ. Memancut2 darah kuar. Betul2 putuskan urat darah dia. Ngeri kan?

So kitaowank 1 clas g melawat dia tadi. 1 rombongan naik bus g Hospital Melaka. Best laa kelas aku ni. Semangat kengkawanan tu kuat. Even kitaorang baru kenal xsampai 2 bulan, tp kitaorang together cam dah lama kenal. Best lah!

So, Kamal, hope pembedahan dia kat Hospital KL nanti berjalan lancar n everything will be ok. Moga cepat sembuh and kitaorang akn slalu doakan yg terbaik utk ko! Fighting!

5 comments:

  1. alaa sian.. kirim salam moga cepat sembuh.. hi :D

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh la noh.=))

    ReplyDelete
  3. I feel that is one of the so much significant info for me.
    And i'm satisfied studying your article. However should commentary on few normal things, The web site style is perfect, the articles is really nice : D. Just right process, cheers
    my webpage :: subaru for sale

    ReplyDelete

superb komen-ngomen