faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Friday, September 7, 2012

choc cheese brownies

hahaha...punya laa lama aku buat brownies ni..time pose dulu...hehe..arini baru nak post..aku dah lupa dah pon pasai brownies ni..tadi godek-godek folder gambo, terjumpa laa..tapi resepi aku dah lupa letak mana..hehe..so kalo korang nak buat, cari je resepi brownies biasa, then tambah cheesedale biasa..hehe..dah siap bake, mkn ngan aiskrim..walla! sodap aihh..



tapi aku xminat sangat makan..aku mkn sedusu je..yg gelojoh mkn brownies ni adik aku, abang. ulang kali dia makan. seronok tgk. igtkan tak abis tapi abis jugak last-last. Alhamdulillah. hehe.


aku buat brownies ni mkn ngan aiskrim vanilla lepas tgk Man vs Food. hehe. terliur aku tgk. tapi bila buat sesudu je sempat masuk. pastu terus muak. hehe. nampak tak nafsu disitu? hikhik.

6 comments:

  1. Salam faa, kdg2 mkn mcm ni mmg sedap tp akak ni lerr sejak da masuk 30an abis nikmat utk coklat2 da kena tarik separuh ehehe.... Boleh mkn benda2 cekelat ni tp klu sepotong kompem tak abis :D psst: akak pun tgh nk clearkn draft2 :D nanti ari minggu akak post n3 tetangguh kikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh mesti bnyak resepi dari akak ni..hihihi

      Delete
  2. Aiseh naper lak tak abiskan... dah posing hebat dgn eskrim dh tuuuu... meh Along abiskan sbb Along hantu benda2 camni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo Along jiran faa, dah lama faa bagi..hihihi

      Delete

superb komen-ngomen