faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Wednesday, January 9, 2013

i'm 23 years old today!

malas nak cerita panjang. let pictures story everything.

SPECIAL THANKS TO:

Ummi..
sebab mengandungkan, melahirkan dan membesarkan kakak hingga besarnya tak terhingga..
sakit perit suka duka gembira ketawa menangis kesedihan semua bersama..
kakak rasa kakak laa paling banyak bercanggah kata dengan ummi..
tapi maafkan segalanya..
kakak sayang ummi..
terima kasih atas ucapan Hari Jadi dan nasihat yang berguna..

Abah..
terima kasih kerana membesarkan, mendidik, menyara dan memberi agama yang cukup pada kakak selama 23 tahun..
apa yang abah berikan sudah tersangat cukup..
tapi kakak tetap anak yang degil, tak mendengar kata n ego..
maafkan segala dosa kakak selama 23 tahun ni..
halalkan segalanya ya.




thanks a lot pada adik-adik yang walau jauh di mata dekat di hatiiiiiiiii -(kunun). hehe.
walaupun duduk di asrama tapi ada effort nak wish kat kakak tersayang ni kan? hehe.
ada yg mesej, ade yg kol..
tapi alang je tak dengar berita..
masih dalam keadaan homesick barangkali. hikhik
takut kol aku, dgr sore aku, menangis tak henti-henti.. (aku ke dia?)
kakak sayang angah, abang, ateh n alang!
tak terhingga!
mmuahhhhhhh (aku yakin masing-masing kegelian masa baca ni)





thanks pada Myra, Amoy n kawan baru, Aten.
belanja aku celebrate birthday aku sehari sebelum yakni pada 8/1/2013 secara tak sengaja.
alangkah besar rezeki aku masa lalu depan Secret recipe then menyuarakan "dah lama tak makan kek..sedapnya." thanks pada yang mendengar. hehe.
sebagai balasan, kena pakai topi tu sepanjang masa. tehee~






balik dari SR, Dayah, Ain n Sha pulak ajak keluar secara tiba-tiba. ke Muar katanya. rupanya nak belanja makan seafood kat Medan Selara Duyung. thanks uolls uolls. sedap sehingga menjilat jari. terutama kupang 'katak'. hehe. 'Hadiah Besday' katanya belanja seafood ni. terima kasih. dan terima kasih juga menyedekahkan sebaldi air n sekilo bedak kat aku masa detik 12 am 9/1/2013! termasuk Kok Tioh. Terima kasih semua.
xoxo




 and pada kamu, Mat, terima kasih sudi datang melaka 9/1/2013 semata-mata nak celebrate first birthday orang dengan kamu. banyak hadiah yang kamu bagi. paling best, orang dapat makan French Vanilla Crepe Cake yang menjadi idaman qolbu orang. sedapppppppppp! tahun depan sambut lagi ya. 
sayang kamu!

TAK LUPA JUGA IBU SAUDARA, SEPUPU SEPAPAT, SAHABAT HANDAI, RAKAN ALAM MAYA YANG SUDI MEMBERI UCAPAN SELAMAT HARI JADI KEPADA SAYA, NUR FAKHIRA BINTI MOHD ROSLI. FAA SAYANG SEMUA!




12 comments:

  1. Wow! Meriahnya.... ramai yang meraikan birthday Faa.. happy belated borthday dear... senyum selalu & murah reseki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak...akak still wish pada 9 january so tak jadi belated lagi..hehehehe

      Delete
  2. faa..nt besday ak jgn lupa taw nk jgk surprise2 tringin gak sb xpena dpt kn..hak2..=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape ni?nak suruh aku surprise tp xbgtaw nama...ehehek.

      Delete
  3. happy birthday faa..semoga berbahagia hendaknya, jangan notty2 lagi taw... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih....tak notty..da tua..huhuhu

      Delete
  4. HAPPY BIRTHDAY Faa cayang. Alamak, muda nya.... cuma setahun lebih tua dari anak Along... kena panggil Auntie ler kat Along camni....hehe. Semuga Faa riang gembira selalu & sukses dlm study!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Along....da makin tua laa Along..huuuuuu.....alaa Along nampak muda sangat..tak sampai hati nak panggil auntie..da biasa panggil Along..hehehe...tak pe kan?

      Delete
  5. hepi belated besday buat faa... seronoknya dikelilingi insan yang sentiasa menyayangi kita kan.... hehehe.. akak doakan kebahagiaan sentiasa bersama kamu... amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you akak...hehehe...Alhamdulillah..tapi yg paling faa syang, family faa, jauh..kat kuantan..sobsob..huhuhu

      terima kasih kak doakan faa...amin..

      Delete
  6. happy bday dear.moga panjang umo dan murah rezeki yea.
    meriahnya sambutan bday dengan makanan:)
    tetiba teringin nak makan kek..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenks dear.....hehehehe...
      jemput makan kek..

      Delete

superb komen-ngomen