faa's important things

pengikut tuan punyer blog

faa's collection

ayam (46) brownies (1) bubur (5) cake (27) chocolate (32) crepe (11) crepecake (1) cupcake (2) daging (21) desserts (65) drinks (18) icecream (3) ikan (16) itik (1) japanese food (5) just.kawan.faa (10) juststory (56) kimchi (2) korean food (7) kuih raya (6) kuih tradisi (16) lauk simple (22) lovers (42) meals (62) mee (25) mexican food (1) mysayangs (27) nasi (20) pancake (3) pasta (2) pastry (8) pie (1) pizza (1) popcorn (2) practical training (6) pudding (18) roti (21) sayur (38) seafood (17) simply faa's recipe (217) snack (32) soup (19) study (10) telur (7) tentangfaa (36) walking-walking (37) western food (40)

Monday, January 16, 2012

mana nak cari LASAGNA kat Temerloh ni?

Mana la nak cari lasagna kat Temerloh ni? Puas dah FaA cari. Tunas Manja-TF-Pacific-The Store. Semua pasaraya terbesar kat Temerloh-Mentakab ni FaA cari. Xde. Bagi sesiape yang tinggal kat area sini n pernah beli lasagna, tolong la impom kat mane ade jual lasagna ni?

Ke lasagna ni x diletakkan kat tempat sekali ngan spaghetti? Tu yang FaA x jumpa tu? Ok kali ni FaA nak cari betul2 sekali lagik kat tempat2 yg dinyatakan kat atas. Kalo korang taw, pleasee bgtaw FaA ek. Teringinn nak makan Lasagna Home Made dari air tgn sendiri. Siyes teringin!



(sumber gambar dari alam maya)


-----------ZON PSYCHO, IMAGINASI ORG KEMPUNAN----------

Kalo xde sangat, nanti nak kirim ngan mak sedare dari Gombak. Mintak dia tolong belikan maybe bukan sekotak malah berkotak-kotak! Tak pun mintak sepupu dari Shah Alam tempah Lasagna selori. Atau kol abang sedara kat KL suruh beli Lasagna sebonet! Hahahaha-gelak kejam.

Ataupun FaA je menggedik g cari kat pasaraya. Entah2 kedai runcit Muttu ade jual? xpon Ah Seng mini merket? Jangan2 Kedai Mamat pon ade jual. Bersepah lagi. Hehe - khayalan.


DAH LA HARI TU KEMPUNAN BLACKFOREST CISKEK. TAK NAK LA KEMPUNAN KALI KEDUA! NGALAH ORG NGANDUNG!

13 comments:

  1. laaa...siannya. faa duk temerloh k? kt mana ek? akak x pernah lah beli kt sana so x tau ade k x. tp kalu nak kirim, bgtau le..ujung minggu ni akak balik mentekab, ngeh3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak org mentakab ye. saya mmg anak jati mentakab. hehe.duduk temerloh. tp pasni duk kuantan plak. ikut family pindah. akak duduk mne skrang? xpe laa kak. hehe. xnak susahkan akak. hehe. terima kasih kak. :)

      Delete
  2. akk pon dok mentakab gak nnt tu pon klo berjodoh ngn org sane le... hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh..mmg org mentakab ye? parent akak still ada kt mentakab..akak mmg besar kat sana, now ni dah kawen, asik pindah randah tp skarang dok s.alam. oo, nk pindah kuantan plak k? akak punye in-law dok kuantan...hehehe..

    ReplyDelete
  4. saya tag awak di sini

    http://hidayatulputra.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

    ReplyDelete
  5. faa..dah try carik kit kedai kek dpn tnb tuh?or kedai roti mane2 area temerloh?kdg2 depani ada je jua..kita ni je x nmpk..hihii..org temerloh jugak.ddk kt jb :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai org temerloh..hehe..kat kedai kek sun trading tu ye eyeme? nnt faa try cari k...kalo ade, thanks taw..

      Delete
  6. Saya ada jual homemade lasagna yg sudah dimasak..sos pun homemade, bukan prego.kalau nak mencuba boleh hubungi saya 013-3738861..sy ada buat delivery area kl, selangor, seremban, melaka..kalau lokasi lain boleh diusahakan.. ;-)

    ReplyDelete
  7. ala kat tesco kan belambak ade..tehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. belambak plak tesco kat temerloh..huhu

      Delete

superb komen-ngomen